sâmbătă, 3 decembrie 2022

Alegeți o destinație de vacanță care vă permite să profitați la maximum de vacanță

Un city break în Praga poate fi cea mai bună modalitate de a vedea întreaga zonă și, în special, de a aprecia pe deplin frumusețea extraordinară a orașului și bogata diversitate culturală.

Podul Caledonian

Orice moment al zilei poate fi folosit pentru a traversa Podul Carroll din Praga, care străbate râul Vltava și se spune că are aproximativ 650 de ani. Bucurați-vă de o plimbare liniștită pe traseul pietruit, în timp ce admirați turlele și cupolele frumoase de pe fiecare parte a râului, mulțimile de artiști de stradă și șirurile de statui baroc care mărginesc poteca. Mergeți pe malul râului din spatele Muzeului Franz Kafka pentru a observa întreaga deschidere a podului cu arc de piatră, care are aproximativ 500 de metri lungime. Cu siguranță vei fi uimit de priveliște pentru tot restul vieții.

Ceasul astronomic

O caracteristică suplimentară bine-cunoscută în oraș este Ceasul Astronomic. Majoritatea turiștilor consideră că mecanismul ceasului și modul în care funcționează sunt fascinante, ceea ce o face una dintre cele mai populare activități din Praga. Dacă ajungeți aici în afara orelor de program, poți, fără îndoială, să privești mai bine ceasul în sine și să-l apreciați în toată gloria lui.

Unul dintre cele mai cunoscute dealuri din Praga este adesea privit drept Dealul Petrin. Cele mai uimitoare aspecte ale naturii pot fi încă apreciate în timp ce vă angajați într-o gamă largă de activități. Veți avea acces la o mulțime de căi de pădure, grădini de trandafiri înflorite și priveliști uluitoare ale orașului. Nu ratați șansa de a vedea Zidul Foamei, o clădire care a fost construită în 1362 și și-a luat numele de la mitul că nu a fost construită în scopuri strategice, ci mai degrabă pentru a oferi hrană cetățenilor înfometați din Praga.

Castelul Ceh

Majoritatea interioarelor uluitoare ale Castelului Praga, în special Catedrala Sf. Vitus, au un cost de intrare, dar o plimbare prin curțile și grădinile castelului este complet gratuită și poate fi la fel de plină de satisfacții. Vă putem spune că aceștia sunt bani bine cheltuiți. Este indicat ca turul curții să se facă seara deoarece acesta este momentul în care sunt cei mai mulți oameni în jur si porțile sunt deschise pana destul de târziu.

Sala

Poarta gotică albă care servește drept intrare în Orașul Vechi este legată de Primăria Praga, un exemplar spectaculos de arhitectură Art Nouveau. În ciuda faptului că tururile holului de la etajele superioare sunt accesibile doar pentru un preț, vizitatorii cu buget redus pot să savureze în continuare frumusețea exteriorului clădirii, care include un foaier magnific și un mozaic mare de intrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu