vineri, 4 august 2017

In zilele caniculare, obloanele de la geamuri ne scapa de caldura

Poti sa vezi aici modele de obloane din aluminiu si cu siguranta nu vei fi dezamagit de oferta propusa. Optiunile sunt foarte variate, pentru toate nevoile si preferintele, iar acestea sunt ideale, avand capacitatea de a se adapta de minune la exteriorul oricarei locuinte, pentru a deveni mult mai placute.

Izolare termica si fonica

O locuinta nu trebuie doar sa arate bine la interior si la exterior, ci trebuie sa fie si practica si sa aduca un grad ridicat de confort, ceea ce este posibil cu ajutorul obloanelor intrucat acestea sporesc performantele termice cu pana la 20%. Acest lucru presupune un efort mai mic al aparatului de aer conditionat in timpul verii pentru a raci aerul, dar si facturi mai mici iarna la incalzire. Totodata, nu trebuie omisa nici izolarea fonica, cu ajutorul careia somnul este mult mai placut si mai odihnitor.

Securitate

Daca vezi aici modele de obloane din aluminiu vei constata ca acestea sunt foarte rezistente si ajuta si la tinerea la distanta a musafirilor nepoftiti intrucat vor fi obturate ferestrele, care reprezinta calea preferata de acces a acestora, iar familia si bunurile vor fi in deplina siguranta.

Durabilitate

Durata minima de viata este de 10 ani, insa aceasta cifra poate creste considerabil daca sunt respectate toate regulile de intretinere care, de altfel, nu sunt deloc complicate. Aluminiul este un material foarte rezistent, motiv pentru care este ideal pentru confectionarea obloanelor ce se ataseaza la nivelul ferestrelor.

Usor de folosit


De asemenea, acestea sunt foarte usor de folosit, clientii avand la dispozitie doua tipuri de actionare a lor, automata si manuala. Aceasta din urma este cea mai populara optiune, fiind si cea mai accesibila din punct de vedere financiar, insa nici cea automata nu trebuie neglijata pentru ca desi este mai scumpa, aduce si mai mult confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu