marți, 28 martie 2017

Cat de util poate fi un reportofon



Dispozitivele populare in filmele cu spioni nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi intrucat acestea sunt accesibile la cele mai bune preturi si se gasesc in mai multe magazine. Piesele de rezistenta sunt reportofoanele spion care pot inregistra audio intr-un mod foarte discret, iar acestea se gasesc sub forma a diferite obiecte, care sa nu atraga atentia celor din jur. De asemenea, gadgeturile pot fi folosite atat in locuinta, pentru a proteja bunurile fara a da de banuit celorlalti, insa si la locul de munca pentru a monitoriza activitatea angajatilor sau colegilor.

Functii 

Pretul unui reportofon variaza in functie de model, pleaca de la 100 de lei si poate sa ajunga si pana la
500 de lei. Bineinteles ca sunt importante si functiile incorporate, deoarece multe dintre acestea pot fi foarte utile, insa la fel de esentiala este si memoria aparatului, deoarece nici un mic spion nu isi va dori sa constate la sfarsitul zilei ca inregistrarile sale nu sunt complete. Multe dispozitive se remarca prin faptul ca dispun de o memorie de circa 8 GB, insa aceasta poate fi suplimentata prin inserarea unui card microSD. De asemenea, reportofoanele pot functiona pana la cateva ore, in functie de capacitatea bateriei, existand insa posibilitatea de a inregistra non stop daca acestea se afla la incarcat, proces efectuat cu ajutorul unui cablu USB obisnuit.

Unde gasesc?

Persoanele interesate de pretul unui reportofon se pot bucura de oferte imbatabile la magazinul iUni, unde gama este variata, pentru a indeplini preferintele si necesitatile tuturor clientilor, iar tarifele accesibile. Astfel, clientii pot plasa direct o comanda online, unde beneficiaza de transport gratuit prin curier pentru produsele in valoare de peste 499 de lei. Mai mult, produsele pot fi testate in cadrul showroom-ului iUni din Bucuresti, pentru ca oricine sa fie sigur ca a luat cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu