duminică, 26 februarie 2017

Cu siguranta astepti oferte pentru un sejur in Skopelos

Multi romani cauta in aceasta perioada oferte sejur Skopelos pentru a se bucura de preturi foarte bune, dar si de o vacanta de neuitat. Doua dintre pietrele pretioase ale insulei sunt orasul Skopelos si Glossa, acesta din urma fiind cunoscut in toata lumea si oferind conditii grozave pentru toate gusturile, incepand de la hoteluri variate, la restaurante ce servesc mancaruri din bucataria internationala, cluburi, terase si nu numai.




Glossa

Acesta reprezinta al doilea cel mai mare oras al insulei si este amplasat la doar 25 de km de capitala regiunii. Glossa a fost ridicat la poalele muntelui, la 250 de metri deasupra nivelului marii si este inconjurat de paduri bogate de pini, fiind atractiv pentru turisti in special datorita peisajelor sale magnifice. Nu trebuie ratate ruinele bailor romane care se regasesc in apropierea portului si dateaza din secolul al 4-lea i.H, insa iubitorii de istorie pot vizita si ruinele orasului antic Selinous sau pe cele ale templului Atena din secolul al 5-lea i.H. In plus, sunt si cateva muzee si monumente care merita explorate, alaturi, bineinteles, de plajele spectaculoase pentru toate tipurile de turisti.




Plaja Stafilos

Aceasta se afla la doar 5 km de orasul Skopelos si este accesibila prin mai multe mijloace de transport. Taverne si restaurante cu specific pescaresc ii intampina pe turistii care ajung aici. O jumatate a plajei este bine amenajata, in timp ce a doua parte nu a fost atinsa de om, fiind ca un adevarat paradis natural, ideal pentru cei care isi doresc sa se bucure de frumusetile zonei. Partea de plaja amenajata dispune de sezlonguri, baldachine, baruri pe plaja, terenuri de sport si nu numai, astfel ca cei care aleg oferte sejur Skopelos, cu siguranta nu vor fi dezamagiti de modul in care vor fi intampinati intr-una dintre cele mai speciale regiuni ale Greciei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu